SORRY // 04.10.2014

Ugen der gik #1 // 06.10.2014

10694986_863590580342571_2083301229_n

 

 

1. Til jul skal jeg købe en sort Michael Kors taske, når jeg, med familien, tager til Hamburg, weekenden inden juleaften. Derfor skal jeg spare og spare og spare i de her måneder op til, og det er svært kan jeg godt fortælle! Jeg er utrolig dårlig til at spare! Jeg er mere den der person, som bare køber noget, når jeg ser det i et blad eller i en reklame, i stedet for at tænke på, hvad jeg måske kunne bruge pengene til senere hen. Jeg var så nede i byen her forleden, og det var virkelig ubehageligt… Der var SÅ mange lækre ting, som jeg ikke kunne købe, og det var bare ikke sjovt… Jesus, jeg magter det ikke!

2. Har talt op på min ønskeseddel, og jeg har 42 ønsker! 42! Hvordan kan det overhovedet være muligt? Og så nu, hvor jeg ikke må bruge mine penge! Amen altså…

3. Jeg har været vildt meget i julestemning denne uge… Ja, det er måske liiidt for tidligt, men jeg er altid lidt tidligt på den med julen, og jeg synes bare det er så hyggeligt! Med stearinlys, sne og julemusiiik. Ja, jeg har hørt julemusik i denne her uge… Don’t judge me!

4. Har været begravet i lektier. Det er vildt hårdt at gå i 9. Der er hele tiden en aflevering eller en stil, og så ovenikøbet med længere tid i skole (heldagsskole). Det er bor’ dejlig’. 

5. Fangirler over serien “The hills”. Det er og bliver bare en fantastisk serie.

6. Er helt hooked på spillet “Kim Kardashian”. Der ER mit liv. Jeg spiller det hver time, hver dag. Man bliver seriøst afhængig! Er allerede rank 1, og jeg tror jeg startede for to uger siden… Ups…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORRY // 04.10.2014