JANE KØNIG

THINGS I HATE

11130678_977283605639934_121808218_n… når nogle snakker om edderkopper, bræk eller generelt bare klamme ting, mens jeg sidder og spiser. Seriously? Er det såå svært bare at snakke om almindelige ting som politik eller tv, når man sidder ved spise-bordet?

… når folk ikke kan snakke om andet end dem selv. Undskyld, men min opmærksomheds faktor er lige ved at koge over hver gang, du nævner “jeg” i en sætning. JEG ER OGSÅ TILSTEDE!

… folk, der enten aldrig har set Friends, eller ikke kan lide Friends… Okay. Jeg kan måske lige og lige komme mig over, hvis du ikke har set det, fordi du har et mere indholdsrigt liv end mig. Men at du ligefrem ikke kan lide det. Det kan jeg ikke arbejde med. Så er det ud!

… folk, der lyver. Amen for Guds skyld.

… at vente. Seriøst. Jeg er vitterligt det mest utålmodige eksisterende individ på denne jordklode. Jeg KAN ikke vente! Og det er ikke kun at vente på en bus eller vente på, at det ringer ud. Nej, det er også, når jeg har set noget, jeg gerne vil have på nettet. Så kan jeg ikke vente til næste måned, næste uge eller næste dag for den sags skyld. Nej, jeg vil bestille nu!

… at få et nej. Hvorfor ikke bare sig ja? Så spørger jeg jo ikke igen, vel??

… edderkopper.

… myg.

… generelt alle insekter skal bare dø. For altid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG