CURRENT WISHES

BEDSTE SIDER AT SHOPPE

tumblr_inline_n9tv9sJ26f1rus5uhSelvom jeg bedst selv kan lide at shoppe tøj i de fysiske butikker, bliver jeg næsten altid nødt til at shoppe online, fordi jeg bor i sådan en (lille) by som Sønderborg. I Sønderborg er der kun én enkelt butik, som sælger få mærker, jeg normalt stiler efter. Og hvis de så ikke har det, jeg søger – ja, så bliver jeg jo nødt til at hoppe på internettet.

Men jeg hader at shoppe på internettet.. Der kan være så mange problemer ved at shoppe på nettet – tøjet kan være for stort (eller for småt), leveringstiden kan være lang, man forventede måske noget andet, end det man fik tilsendt osv. osv. Og alle de scenarier ender med, at man bliver nødt til at sende varen retur – tit med porto oveni.

Jeg har dog også købt mange varer på nettet, som jeg har været sindssygt glade for – og nogle af dem, stadig er. Så derfor vil jeg i dette indlæg dele de sider, som jeg personligt synes er de bedste sider at shoppe tøj på. Nogle af dem har jeg bestilt fra før, andre vil jeg helt sikkert bestille fra i fremtiden:

stoy-munkholm.com
Støy Munkholm er helt klart en af mine yndlings sider at shoppe. Her har jeg faktisk købt en del fra – og har kun måttet sende retur en enkelt gang. Der er super hurtig leveringstid og udvalget er forholdsvis bredt – de sælger bl.a. mærker som Acne Studios, Helmut Lang og Yvonne Koné. Det eneste minus er, at de ikke har modeller til alt tøjet på billederne. Så man kan ved noget af deres tøj ikke se, hvordan tøjet sidder. Det synes jeg personligt er vildt træls, da det er ret afgørende for mig at se tøjet på.

meandmet.dk
Me & the Met har jeg faktisk lige for nylig bestilt fra. Men jeg måtte dog sende varen retur igen, da kjolen, som jeg havde bestilt, desværre ikke passede mig. De har det samme problem, som Støy, med at de slet ikke på nogen af deres varer viser modeller. Det var også derfor, jeg havde forventet noget andet, da jeg åbnede pakken. Men når det så er sagt, var der super hurtig levering (det ankom den næste dag!), fri fragt, og også et super fedt udvalg af tøj med mærker som Filippa K, DesignersRemix og Vanessa Bruno.

farfetch.com
F
arfetch har jeg faktisk aldrig bestilt fra før, men jeg har en masse tøj på min ønskeliste derinde, som jeg meget gerne snart vil have bestilt. Det er en international netbutik, så der kommer selvfølgelig en ordentlig sum penge oveni pga. fragten. Derudover er det også ret dyre priser i forvejen, de kører med, så hvis jeg skal bestille derinde fra,  skal det helt sikkert være fra deres SALE, hvor de også har et rigtigt stort udvalg – og masser penge at spare!
Grunden til jeg er så vild med Farfetch, er, at de har et kæmpe udvalg af tøj med både udenlandske, og faktisk også danske mærker. Jeg tror ikke, at der er et mærke, som du ikke kan finde derinde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURRENT WISHES